Składniki:
180 g cieciorki namoczonej na min. 7h
5 łyżek miodu
3 jajka
1/2 proszku do pieczenia
5 łyżek oleju kokosowego (lub rzepakowego)
odrobina olejku waniliowego
garść mrożonych truskawek
Wykonanie:
Namoczoną cieciorkę gotujemy ok. 40 minut, odstawiamy do ostygnięcia, a gdy jest już zimna blendujemy. Dodajemy resztę składników, całość mieszamy. Masę przekładamy do foremek, a na górę rzucamy pokrojone w kosteczkę truskawki. Pieczemy ok. 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. SMACZNEGO ;-)
Namoczoną cieciorkę gotujemy ok. 40 minut, odstawiamy do ostygnięcia, a gdy jest już zimna blendujemy. Dodajemy resztę składników, całość mieszamy. Masę przekładamy do foremek, a na górę rzucamy pokrojone w kosteczkę truskawki. Pieczemy ok. 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. SMACZNEGO ;-)
it's so good
OdpowiedzUsuń